Zwemles

Zwemles in Leiden: aantal plekken vrij bij De Zijl

Zwemles in Leiden? Dan moet je bij De Zijl zijn. De Zijl is de grootste zwem-, waterpolo- en triathlonvereniging van Leiden en leert kinderen vanaf 4,5 jaar zwemles door gediplomeerde trainers. Zwemles bij De Zijl is de ideale opstap om de nieuwe Femke Heemskerk of Iefke van Belkum te worden. En: op dit moment zijn er nog een aantal plekken vrij, dus meld je snel aan!

Zwemles in Leiden: wat leren kinderen?

Bij De Zijl werken we volgens de bekende Superspetters-methode van de KNZB. Daar leren kinderen met veel persoonlijke aandacht veilig zwemmen en krijgen ze uiteindelijk één diploma. Lekker overzichtelijk dus.

Zwemles in Leiden: waar en wanneer?

Kinderen kunnen zwemles in zwembad De Zijl in Leiden (Paramaribostraat 66) volgen op dinsdag- en donderdagmiddagen en zaterdagochtend. Steeds in 40 minuten durende sessies door gediplomeerde lesgevers. De voortgang kunnen ouders bijhouden via Zwemscore. En aan de hand van het enthousiasme van de kinderen natuurlijk. 😉

Starttijden dinsdag: 16.30 en 17.10 uur
Starttijden donderdag: 17.00, 17.40 en 18.20 uur
Starttijden zaterdag: 8.00, 8.40, 9.40 en 10.20 uur

Zwemles in Leiden: wat kost dat?

Dat kun je hier vinden.

Zwemles in Leiden: aanmelden!

Weet je genoeg en wil je meteen aanmelden? Dat kan hier! Wil je meer informatie? Mail naar zwemles@dezijlzwemsport.nl en krijg snel antwoord!