Via Schoolsport waterpoloën bij de Zijl Zwemsport

Via de schoolsportcommissie van de gemeente Leiden kun je 10x meetrainen bij de Zijl Zwemsport of op de zondagochtend of op de donderdagavond voor 25 euro. Na de kerstvakantie gaan we van start. De cursussen zijn bedoeld als een kennismaking met in dit geval de waterpolosport. Ze zijn dus uitsluitend bestemd voor beginners.

De volgende leerlingen (meisjes en jongens) kunnen meedoen:
a.    van de basisscholen te Leiden;
b.    van de dagscholen voor voortgezet onderwijs te Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en
Voorschoten;
c.    die in Leiden woonachtig zijn en een school elders bezoeken.

Je moet natuurlijk wel een A en een B zwemdiploma hebben! Op zondag starten we 14 januari van 8:45-9:45 uur in het recreatiebad van zwembad De Zijl en op donderdag starten we op 11 januari van 18:20-19:15 uur in het wedstrijdbad van zwembad De Zijl.

https://www.sportpas.nl/leiden/schoolsportcommissie/home

Meer informatie over waterpolo? Mail met waterpolokids@dezijlzwemsport.nl

Comments

comments

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*