Zaterdagochtend Borstcrawlcursus

Borstcrawltrainingen ZVL 1886

Wil jij je borstcrawl verbeteren? Of wil je gewoon een leuke, sportieve uitdaging aangaan? Dan ben je bij de Borstcrawlbro’s van ZVL aan het goede adres. Danny van Dam, Hanjo Hoogendoorn en Ingmar Kooman bouwen met jullie elke zaterdag aan de basis van de borstcrawl, stap voor stap.


Voor wie?

Techniek staat centraal, dus ook wanneer je een heel beperkte zwemachtergrond hebt, ben je welkom bij onze trainingen.


Voor wie niet?

Kan je al goed zwemmen? Of wil je vooral veel zwemmen? Dan zijn er nog de zwemtrainingen bij de triatlon of de masters. Volg gerust een keer vrijblijvend een proeftraining.


Wanneer?

De borstcrawlgroep is 1 keer per week, op zaterdag. Daar zijn drie groepen, elk met een mix van niveau’s en steeds 45 minuten. We beginnen om 08.00u, 08.45u en 09.25u. Voor de proeftraining maakt het niet uit waar je aansluit. Mocht je aansluitend besluiten lid te worden, dan delen de trainers je in bij een passende groep. We willen iedereen goed kunnen begeleiden, dus daarom spreiden we de meer en minder gevorderde zwemmers zo eerlijk mogelijk.

De trainingen zijn in principe doorlopend, dus je bent -tot wederopzegging- lid van ZVL 1886. Wel stimuleren we de borstcrawlers om uiteindelijk door te stromen naar de triatlon-tak of de masters-groep (trimzwemmen en wedstrijdzwemmen).

 

Startdatum nieuwe seizoen

We starten weer op zaterdag 8 september. Iedereen een heel sportieve zomer!