Sterkt debuut voor De Zijl in de NTB competitie

Door: Tim van Beelen
Op de warmste 22 april ooit gemeten hebben de twee heren-divisie teams van de triathlonafdeling van De Zijl Zwemsport hun eerste competitiewedstrijd gestreden. Arnhem was de locatie van de eerste achtste triatlon (500m zwemmen, 20km fietsen en 5 km hardlopen) van de NTB Divisiewedstrijden Zuid. Met een fietsparcours met ruim 200 hoogtemeters en een loopparcours met ruim 100 hoogtemeters word het parcours als een van de moeilijkere van de divisiewedstrijden gezien. Desalniettemin hebben onze heren het uitstekend gedaan! Het 2e divisieteam (Movementsolutions.nl / De Zijl Leiden) heeft met een tijd van 56:44 het podium bereikt en de 2e plek bemachtigd. En daar hield het spektakel niet op; een klein uurtje later heeft het 3e divisieteam (Movementsolutions.nl / De Zijl 2 Leiden) met een tijd van 1:07:15 een sterke 17e plek bemachtigd.

We zijn erg trots op de heren van beide teams, maar natuurlijk ook op de dames (met Harco Schaafsma) die het waanzinnig hebben gedaan bij de recreantenseries! Gefeliciteerd allemaal!

Voor de uitslagen zie ook: http://teamcompetities.nl/ en http://www.teamtriathlon.nl/

Comments

comments

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*