Voortgang fusie-onderzoek LZ / de Zijl

Leiden, 8 juni 2017

Beste leden de Zijl Zwemsport,

De besturen van de verenigingen LZ-1886 en de Zijl Zwemsport zijn frequent in overleg met betrekking tot de mogelijke fusie per 1 mei 2018. Op dit moment ligt er een door beide besturen akkoord bevonden ‘opzet tot fusie onderzoek’ dat via deze link is te downloaden:

opzet fusie onderzoek LZ1886 en de Zijl Zwemsport (juni 2017)

Zoals uit deze opzet is op te maken worden er 6 werkgroepen geformeerd (juridisch, organisatorisch, sportief, administratief, financieel en elementair zwemmen). Deze werkgroepen gaan onderzoek doen naar de huidige situatie en schetsen aan de hand daarvan een nieuwe vereniging.

De werving voor de bezetting van deze 6 werkgroepen vindt plaats vanaf medio juni en eindigt zondag 25 juni. De bedoeling is dat de werkgroepen vanaf 1 juli 2017 van start gaan en met hun bevindingen in januari 2018 gereed zijn.

Met vriendelijke groet,

Frans Pot
voorzitter de Zijl Zwemsport

Comments

comments

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*