UPDATE: Albert Spijker Memorial, vr. 29 december 2017

Mede door een zéér wervende campagne is het bij een groot publiek inmiddels bekend dat op vrijdagavond 29 december 2017 de Albert Spijker Memorial wordt georganiseerd. Dit sportieve evenement staat in het teken van oud-voorzitter wijlen Albert Spijker en heeft tot doel gesponsorde lange afstanden te zwemmen t.b.v. het kankerfonds KWF.
.                  

De te zwemmen afstanden zijn de 5 km, de 7,5 km en het Koningsnummer 100 x 100 ofwel de 10 kilometer.  In deze editie gaan óók 4 heren* een poging wagen ieder individueel 21,1 km (halve marathon) te zwemmen. Het gehele evenement begint vrijdagmiddag om 17.00 uur en eindigt ’s nachts om 00.02 uur. Gedurende en aansluitend op dit evenement is er een feestavond georganiseerd. Komt ook langs! Bubbels, oliebollen & lekkere muziek staan klaar… ( zwembad de Zijl, Paramaribostraat 66, Leiden )
..
Met exact 114 deelnemers is de ASM-2017 zéér succesvol (en helaas helemaal ‘uitverkocht). De bevestiging en de ‘kleine lettertjes’ t.b.v. de deelnemers is hier ) te lezen. De indeling van de deelnemers over de twee zwembaden en/of verschillende afstanden kun je hier ) vinden.

SPONSORING is eveneens essentieel voor het succesvol slagen van dit evenement! Want er worden honderden kilometers gezwommen -ter nagedachtenis aan Albert Spijker- met slechts één charitatief doel: geld te genereren t.b.v. het KWF kankerfonds. Help daarom a.u.b. ( óók ) mee via:.

.
*
     Johan Kluivers, Loek Schrader, Joost Tendeloo, Frans Pot